ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις στην Μετεκπαίδευση της Τουριστικής Σχολής στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | | |
Μέχρι αύριο οι αιτήσεις στην Μετεκπαίδευση της Τουριστικής Σχολής στο Άργος
 Λήγουν αύριο Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 οι αιτήσεις για την ένταξη στα ταχύρρυθμα τμήματα μετεκπαίδευσης (ΣΤΕ), του Υπ Τουρισμού που αφορά τους εργαζομένους της ευρύτερης περιοχής του Νομού Αργολίδας με φορέα υλοποίησης την τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος. 

Τα τμήματα που έχουν προκηρυχθεί είναι (2) δύο και συγκεκριμένα η Λειτουργία Υποδοχής και ο Επισιτισμός. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στην Τουριστική σχολή στο Άργος κατά τις απογευματινές ώρες που διαθέτει τους κατάλληλους χώρους και εξοπλισμό. 

Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης του ν. 1077/1980(Α΄ 225) του Υπουργείου Τουρισμού απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του τουρισμού. Ειδικότερα, τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε εργαζόμενους και πρόσκαιρα άνεργους εμπειροτέχνες, οι οποίοι απασχολούνται στα πάσης φύσεως ξενοδοχειακά καταλύματα (κύρια και μη κύρια), σε καζίνο και σε κέντρα εστίασης και αναψυχής (ενδεικτικά αναφέρονται νυκτερινά κέντρα ψυχαγωγίας, κοσμικές ταβέρνες, εστιατόρια, μαζικά κέντρα εστίασης (catering), ζαχαροπλαστεία, καφενεία, μπαρ και σνακ-μπαρ).

 Σκοπός των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φοίτηση στην Μετεκπαίδευση του Υπ Τουρισμού μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στην Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος ( τηλ 27510 20115,20127). 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ