Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Το Επιμελητήριο Αργολίδας επιχορηγεί τη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση "Πελοπόννησος EXPO"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:31:00 μ.μ. | | |
 Η Πελοπόννησος EXPO διοργανώνεται φέτος από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης με τη στήριξη όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου. Αποτελεί μια ακόμη δυναμική διοργάνωση με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας για να συμβάλλει στη βέλτιστη προβολή της επιχειρηματικότητας του νομού μας, διοργανώνει και επιχορηγεί τη συμμετοχή των μελών του στην έκθεση σε ενιαίο χώρο 500 τ.μ. Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση ανέρχεται στα 14,50€ ανά τ.μ. πλέον Φ.Π.Α.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι την κάλυψη των επιχορηγούμενων τετραγωνικών μέτρων του ενιαίου χώρου που έχει δεσμεύσει το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 1/11/2019 και ώρα 14:00 μέσω fax: 2751024595 ή e-mail: epanmke@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των οφειλών στο Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2751067663κ. Δανούση Μανώλη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος ΔαμούλοςΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ