ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Στο 0-0 έμεινε ο Παναργειακός με την Ζάκυνθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | | | |
Στο 0-0 έμεινε ο Παναργειακός με την Ζάκυνθο
Στο 0-0 έμεινε η αναμέτρηση του Παναργειακού με την ΑΠΣ Ζάκυνθος που άνοιξε νωρίς ήμερα την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική.

Έντονα παράπονα των γηπεδούχων από τον διαιτητή Λιάρο από την Λακωνία. Ειδικά για τη φάση του 35′ όταν σε σέντρα του Νικολόπουλου, ο Κουτογλίδης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο, η μπάλα έφτασεστον Μπλάτσο ο οποίος δεν μπόρεσε από καλή θέση να σουτάρει. Ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι για παράβαση πάνω στον Μπλάτσο.

Στο 39′ ο Πούφλης θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο ο Μποζιονέλος θα διώξει προ του επερχόμενου Κέντμαν. Σαν από μηχανής θεός ο τερματοφύλακας του Άργους έδιωξε την μπάλα, καθώς ο Κεντμαν ήταν σε πλεονεκτική θέση

Στο 42′ είχαμε εγάλη ευκαιρία για την Ζάκυνθο! Ο Ζυγκερίδης θα βγάλει τετ α τετ τον Κούντνικ από πλάγια δεξιά, εκείνος θα σουτάρει δυνατά, με τον Μποζιονέλο να διώχνει σωτήρια και να σώζει την ομάδα του.

Στο 56′ ακυρώθηκε γκολ του Ζυγκερίδη για χέρι, ενώ στο 76′ έπειτα από κόρνερ του Μπεκατώρου, ο Ζυγκερίδης θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Κούντνικ θα πλασάρει με τους αμυνόμενους να διώχνουν πάνω στη γραμμή!

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Λαλουδάκης): Μποζιονέλος, Νικολόπουλος (73′ Ασπιώτης), Φλεβάρης Β. , Βουρνάζος, Τζιόλας, Κοτσοβός (46′ Ταμπούρης), Κυριακόπουλος, Φλεβάρης Χ. , Τσιρλίδης, Παιδάκης (65′ Φουφούνης), Μπλάτσος (87′ Μανιάτης).

AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στάθης Καραμαλίκης): Κουτογλίδης, Πολιανίδης, Μπεκατώρος, Πεταλωτής, Κούνια, Σούρμπης, Πούφλης (87′ Ντάσης), Πατίλλας, Ζυγκερίδης, Κούντνικ, Κέντμαν (70′ Τσουκαλάς).

7ος όμιλος αποτελέσματα

Παναργειακός - ΑΠΣ Ζάκυνθος 0-0 
ΠΣ Σπάρτη - Πανγυθεατικός 1-1
Θύελλα Πατρών - Πανηλειακός 0-0
ΑΟ Διαβολιτσίου - ΑΕ Ερμιονίδας 1-0
ΑΟ Τσιλιβί - Ναύπλιο 2017 2-2
ΠΑΟ Βάρδας - Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-1
Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας Βραχνέικων 1-1
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ