ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αργολίδα: Ο Αχλαδόκαμπος θρηνεί τον 21χρονο πολίστα Αδαμάντιο Μαντή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. | | | |
Αργολίδα: Ο Αχλαδόκαμπος θρηνεί τον 20χρονο πολίστα Αδαμάντιο Μαντή
 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Αχλαδόκαμπο  και στην όλη την Ελλάδα για τον άδικο χαμό του 21χρονου διεθνή πολίστα της εθνικής ομάδας των εφήβων Αδαμάντιου Μαντή.

Ο άτυχος αθλητής του Ν.Ο. Χίου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Αθήνα.

Είχε καταγωγή από τον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας. Ο παππούς του Διαμαντής Μαντής ήταν επί 8 χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας. Ο πατέρας του Σταύρος ήταν πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.

Ο Αδαμάντιος Μαντής υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακής στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί έπειτα από τροχαίο.
Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Τρίτης στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Συγγενείς , φίλοι και συναθλητές αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους Αδαμάντιο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε το παλικάρι τους από κοντά τους.

Ο απροσδόκητος χαμός του έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού πόλο, του αθλήματος στο οποίο είχε διαπρέψει ο 21χρονος τερματοφύλακας και είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2015.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ