ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Πελοπόννησος: Θρήνος στην Πυροσβεστική για τον θάνατο του Ιωάννη Μπάρλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | | | |
Πελοπόννησος: Θρήνος στην Πυροσβεστική για τον θάνατο του Ιωάννη Μπάρλα
 Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου ΜΠΑΡΛΑ ΙΩΑΝΝΗ που έχασε πρόωρα την ζωή του στα 48 χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του , το απόγευμα της Τρίτης έπεσε σαν κεραυνός. Ο δικός μας Γιάννης είχε φύγει από την ζωή. Θλίψη σε όλους τους συναδέλφους. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στο ανήλικο παιδί.

Ο Μπάρλας Ιωάννης του Βασιλείου γεννήθηκε το 1971 στο Άστρος Κυνουρίας. Κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα την 05-03-2001. Ήταν έγγαμος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Εξερχόμενος από τη Σχολή Πυροσβεστών τοποθετήθηκε στην Π.Υ. Μεγαλόπολης και μετά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου. 

Διακρίθηκε όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος του, τον ζήλο και την αυταπάρνησή του στον εργασιακό του βίο. Έφτασε στο βαθμό του Αρχιπυροσβέστη Μη Παραγωγικής Σχολής και ήταν οδηγός πυροσβεστικών οχημάτων. Ήταν μέλος της Ένωσής μας από τον Φεβρουάριο του 2018.

Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Ο θεός να σε αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένειά σου.


Με εκτίμηση για το Δ.Σ


                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΠΑΠΑΔΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΔΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ