ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Δηλώσεις Παναγιώτη Νίκα, για Στρατόπεδο Ναυπλίου, Άγιο Γεώργιο, Συσσίτιο, τρένο και πρόσφυγες (βίντεο)

Δηλώσεις Παναγιώτη Νίκα, για Στρατόπεδο Ναυπλίου, Άγιο Γεώργιο, Συσσίτιο, τρένο  και πρόσφυγες (βίντεο)
Δηλώσεις έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Κυριακή και μετά τις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου όπου και παρευρέθηκε.

Ο κύριος Νίκας τόνισε για το στρατόπεδο του Ναυπλίου πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξελιξη και πως μετά την παραχώρηση του θα στεγαστούν σε αυτό υπηρεσίες της Περιφέρειας του  Δήμου αλλά και κρατικές υπηρεσίες.

Επίσης υποσχέθηκε πως θα καταβάλει προσπάθειες για την επανεκκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής προς Άργος και Ναύπλιο αλλά και για τον  Άγιο Γεώργιο και  τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια να ξεκινήσει το έργο καθώς η συγκεκριμένη εκκλησία είναι σημαντικό μνημείο για την πόλη του Ναυπλίου.

Για το κτίριο του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας δήλωσε πως πότε δεν υπήρξε πρόβλημα, πως όλα αυτά που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες ήταν κουβέντες του καφενείου και πως θα προχωρήσει κανονικά το έργο.

Για τους πρόσφυγες δήλωσε πως οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να διέλθουν από την χώρα μας και πρέπει να συμβάλουμε όλοι ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά μας που βουλιάζουν.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ