ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Το ΚΚΕ Αργολίδας αποχαιρετά τον Θανάση Βυτινιώτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Το ΚΚΕ Αργολίδας αποχαιρετά τον Θανάση Βυτινιώτη
Με θλίψη αποχαιρετάμε, τον σύντροφο ΒΥΤΙΝΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ που πέθανε σε ηλικία 96 χρόνων αλλά και με υπερηφάνεια καθώς ήταν ένα άξιο μέλος της Κ.Ο Αργολίδας του ΚΚΕ. Ένα σπουδαίος σύντροφος, που με την πολύχρονη προσφορά του, το αλύγιστο του χαρακτήρα του, τη συνέπεια και το ήθος του τίμησε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Ο σύντροφος ήταν από τα ιδρυτικά μελή της ΕΠΟΝ το 1943 σε ηλικία 20 χρόνων, στη περιοχή της Πύλου Μεσσηνίας, από όπου και κατάγεται. Από την ίδρυση της ΕΠΟΝ αλλά και αργότερα ως μέλος του ΚΚΕ στη περιοχή της Ερμιονίδος, έδρασε με απόλυτη αφοσίωση και πίστη για την υπόθεση της εργατικής τάξης και τα ιδανικά του Κόμματος μας, για την κατάργηση εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Εκ μέρους της Κ.Ο Αργολίδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του, στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς, τους φίλους του, τους συντρόφους στο ΚΚΕ.

Σύντροφε Θανάση, εκπλήρωσες στο ακέραιο το καθήκον σου. Σε αποχαιρετάμε με μια υπόσχεση. Να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη στο καθήκον μας, στην πάλη μας για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού μας, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Καλό ταξίδι σύντροφε Θανάση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ