ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Οι αναπλάσεις του Ψαρομαχαλά και της οδού Αιγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

Οι αναπλάσεις του Ψαρομαχαλά και της οδού Αιγίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου
Τακτική συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ο Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑ (ΝΑΥΠΛΙΟ)", με κωδικό ΟΠΣ 5044913, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 2ο Περί αποδοχής της πράξης ένταξης με τίτλο: "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ (ΝΑΥΠΛΙΟ)", με κωδικό ΟΠΣ 5044958, τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2019 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου. 

ΘΕΜΑ 3ο Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης μεταποιητικής μονάδας σε γήπεδο ιδιοκτησίας της Δ. Μπαρμπαρης Α.Ε. ευρισκόμενου εκτός σχεδίου στην περιοχή Κάντιας , Δ.Ε. Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης 1ουΑΠΕ και ΠΚΤΜΝΕ του έργου « ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ » 

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης εκτέλεσης εργασιών για την υλοποίηση μέτρων ασφαλείας στον Ι.Ν Αγ.Νικολάου ΔΕ Ναυπλίου. 

ΘΕΜΑ 6ο Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων» , σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 7ο Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Ναυπλιέων» , σύμφωνα με την τροποποιημένη συστατική πράξη. 

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης του από 2/6-12-2019 πρακτικού συνεδρίασης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων Δήμου. 

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισήγησης.

 ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης για τη συμμετοχή του Δήμου στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη Δ.Ε.Π.ΑΝ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ