Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Μητροπολίτη Αργολίδας στους Ιερείς και τις οικογένειες τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | | | |
Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Μητροπολίτη Αργολίδας στους Ιερείς και τις οικογένειες τους
 Διοργανώθηκε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 σε εστιατόριο της περιοχής του Άργους πρωτοχρονιάτικο δείπνο για τις ιερατικές οικογένειες και γενικότερα για τους υπαλλήλους της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. 

Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος δείπνησε με τους Ιερείς, τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως του και τις οικογένειες τους .
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως (Γραφεία, Ραδιοφωνικό Σταθμό, Εκδόσεις «Επιστροφή», Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Γραφείο Νεότητος, και μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου .
Στη συνέχεια τους ευχαρίστησε όλους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη στην διακονία τους.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου υπήρχε απασχόληση των παιδιών και η βραδιά έκλεισε με τα παιδιά να τραγουδούν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Ποιμενάρχη και Πνευματικό Πατέρα τους.
Ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίθηκε με πολύ αγάπη σε όλα τα παιδιά χαρίζοντάς τους δώρα. Σε όλους τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες ο Σεβασμιώτατος χάρισε τα νέα του βιβλία των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος «Επιστροφή» «Πέρα από τη δικαιοσύνη», «Παύλος Φλωρένσκυ» και «Άγιοι της Καρελίας».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ