ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Με Χρυσούλα Διαβάτη και Νικήτα Τσακίρογλου ξεκίνησε στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου

Με Χρυσούλα Διαβάτη και Νικήτα Τσακίρογλου ξεκίνησε στο Ναύπλιο το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου “ΓΕΦΥΡΕΣ” που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ  άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020 στο Ναύπλιο.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” Πέτρα Τερζή.Το βράδυ της Πέμπτης τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Γιάννης Σμαραγδής και θα προβληθεί η ταινία του «Καζαντζάκης» ενώ την Παρασκευή θα είναι στο Ναύπλιο ο Θόδωρος Μαραγκός και θα προβληθεί το νέο του φιλμ «Κώστας Τσάκωνας- έτρεχε πολύ «-αφιέρωμα στη μνήμη του αξέχαστου κωμικού.
Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενώ ακολούθησε Τιμητικό αφιέρωμα στους ηθοποιούς Nικήτα Τσακίρογλου & Χρυσούλα Διαβάτη που παρευρέθηκαν στην εκδηλωση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί σινεφίλ, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης". Να υπενθυμίσουμε ότι το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους, περιφερειακό τμήμα Κουτσοποδίου σε διδασκαλία Δημήτρη Αργυρόπουλου και παρουσιασθηκε από το Προσκήνιο το θεατρικό αναλόγιο “Ερωτόκριτος” σε διασκευή/σκηνοθετική επιμέλεια Κωνσταντίνου Σπηλιώτη. Ηθοποιοί: Σπύρος Σιούτας, Ρία Σπινθουράκη, Έλενα Γιαννάκη, Αγγελική Ευστρατιάδη, Σπυριδούλα Πατσιλίβα, Μαρίνα Σταματοπούλου, Λουκάς Γεραμάνης, Ιωάννα Ντρε, Ιωάννα Κυριακοπούλου. Βιολί: Εφραιμία Γιαννακοπούλου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ