ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Το πρόγραμμα της Βουνοπαρέας Αργολίδας για την πεζοπορία στο ορεινό μονοπάτι Χούνη, Βρούστι, Καρυά

Το πρόγραμμα της Βουνοπαρέας Αργολίδας για την πεζοπορία στο ορεινό μονοπάτι Χούνη, Βρούστι, Καρυά
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, της Βουνοπαρέας Αργολίδας με τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της μονοήμερης πεζοπορίας στο μονοπάτι που ένωνε τους ορεινούς οικισμούς της Αργολίδας Χούνη, Βρούστι και Καρυά.

Αναχώρηση με το λεωφορείο στις 08:00 το πρωί από την λαϊκή αγορά του Άργους με προορισμό το χωρίο Χούνη.

Από εκεί θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας σε μονοπάτι μέχρι και την Αγία Ρουσαλή. Εκεί στο εξωκκλήσι που βρίσκεται κτισμένο μέσα στη σπηλιά και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Υπαπαντής και όπου την μέρα της πεζοπορίας μας θα γιορτάζει (2 Φεβρουαρίου υπαπαντή του Κυρίου) θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και θα ανταλλάξουμε της ανάλογες ευχές!!!! 
Στην συνέχεια μετά από 600 μέτρα θα επιστρέψουμε στο μονοπάτι (34) και θα συνεχίσουμε για Βρούστι, φθάνοντας ο πολιτιστικός σύλλογος Βρουστίου θα μας έχει κέρασμα..

Τέλος επιστροφή με το λεωφορείο στην λαϊκή αγορά Άργους.

Η διαδρομή μας θα είναι 8 χιλιομέτρων και υψομετρικής διαφοράς 600 μέτρων έχει βαθμό δυσκολίας 2 όπου μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με καλή όμως φυσική κατάσταση και τον ανάλογο εξοπλισμό.Να σημειωθεί ότι η διαδρομή περιλαμβάνει τμήματα με τοπική δυσκολία

Απαραίτητα εφόδια για τους πεζοπόρους:

Ορειβατικές μπότες , σακίδιο, μπατόν, γάντια .σκούφο κάλτσες δεύτερες, γυαλιά ηλίου ,αντηλιακό , μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο ), ατομικό φαρμακείο,, ξηρά τροφή κολατσιό,νερό

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αφού θα προκαταβάλλεται το ήμισυ του εισιτηρίου τουλάχιστον, μια εβδομάδα πριν την δραστηριότητα, στον λογαριασμό (6308-010164-148) Πειραιώς (STAVROPOULOS)! πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την δραστηριότητα καλέστε στο τηλέφωνο 6972705070: Σπύρος Τότσικας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ