ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

60 δρομείς από 30 χώρες και 5.000 εγγραφές μέχρι στιγμής για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου (βίντεο)

60 δρομείς από 30 χώρες και 5.000 εγγραφές μέχρι στιγμής στον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου (βίντεο)
Με μεγάλη συμμετοχή δημοσιογράφων και πολιτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, η Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Ναυπλιέων και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κωστούρος για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου.

60 δρομείς από 30 χώρες του εξωτερικού έχουν δηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για το Nafplio Marathon που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με τις συνολικές εγγραφές δρομέων να ξεπερνούν τις 5000!

Στην συνέντευξη τύπου εκτός από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, μίλησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος,  ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Θεόδωρος Παπαθανασίου, ενώ τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου. 

Ο Δημαρχος Ναυπλιέων μεταξύ άλλων δήλωσε μετα την συνεντευξη τύπου: "Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 - Όλοι αυτοί που βρέθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου αλλά και όλοι αυτοί που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε, δείχνει το τι σημαίνει αγώνας και μάλιστα συλλογικός. 
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμάς, είναι μονόδρομος. Το μόνο που προσθέσαμε σ' αυτό είναι το κίνημα των εθελοντών μας. 

Δεκάδες άνθρωποι, δουλεύουν μόνο και μόνο για να προσφέρουν, πέρα από τη νοοτροπία και τη διάθεση του Έλληνα ο οποίος αξιολογεί οποιαδήποτε κίνηση του, μόνο σε ευρώ. 

Όλοι αυτοί και είναι πολλοί, εστερνίζονται την κοινή πορεία που λέει πως όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι για το καλό όλων μας.

Αυτό δεν μπορώ να μη το αναφέρω και να το περάσω έτσι.

Σας ευχαριστώ όλους...στις 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας σας καλώ όλους στο Ναύπλιο για τον 7ο Μαραθώνιο."

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την μαγευτική πόλη του Ναυπλίου μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση του μαραθωνίου, καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν το σημαντικό αυτό έργο.

Δείτε σε βίντεο παρακάτω τι ανέφερε στην συνεντευξη τύπου ο κ. Κωστούρος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ