ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Για το κτίριο της πυροσβεστικής Ναυπλίου συζήτησε ο Μαλτέζος με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | | | |
Συνάντηση Μαλτέζου με τον νέο περιφερειακό διοικητή της Π.Υ. Πελοποννήσου συναντήθηκε
Τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα συνάντησε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος.

Στη συνάντηση, παρουσία και του νέου διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού πύραρχο Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, συζητήθηκε το κρίσιμο ζήτημα της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση, επισκευή και διαμόρφωση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, με τρόπο ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις στέγασης και οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, χωρίς βέβαια οι συγκεκριμένες εργασίες να απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών από τον υπάρχοντα χώρο.

Παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάγκη για συνεχή ετοιμότητα και έγκαιρο εντοπισμό πιθανών προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη παρασχέθηκε διαβεβαίωση για αμοιβαία συνεργασία και συμπόρευση Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία γενικότερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ