ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη συμμετοχή δημοσιογράφων η επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. | | |
Με μεγάλη συμμετοχή δημοσιογράφων η επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Κωστούρος πραγματοποίησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020 την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens.

Στη συνεντευξη παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος κα.
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 στηρίζει μέσα από τις παράλληλες δράσεις του τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ
«Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!».

Επίσης το 2020 στηρίζει το «Γηροκομείο Ναυπλίου».
60 δρομείς από 30 χώρες του εξωτερικού έχουν δηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για το NafplioMarathon που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με τις συνολικές εγγραφές δρομέων να ξεπερνούν τις 5000!

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την μαγευτική πόλη του Ναυπλίου μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση του μαραθωνίου, καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν το σημαντικό αυτό έργο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ