ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Ναυπλίου στην Κέρκυρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. | | |
Η Φιλαρμονική Ναυπλίου στην Κέρκυρα
Η Φιλαρμονική ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων να συμμετέχει σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.


Τα παιδιά της φιλαρμονικής μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν, να ζήσουν και να αποκτήσουν την εμπειρία παίζοντας μαζί με μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές φιλαρμονικές της Ελλάδας την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ".

Ναύπλιο και Κέρκυρα έγιναν μια παρέα για μια όμορφη βραδιά υπό την Διεύθυνση των κυρίων Δημήτρη Παπικινού και Θεοδόση Αντωνιάδη. Στο τελευταίο κομμάτι παίξανε μαζί οι 2 φιλαρμονικές και όπως μας επισήμανε ο μαέστρος της Κέρκυρας δεν τους είχε δοθεί η ευκαιρία να παίξουν πάλι μαζί με άλλη φιλαρμονική. Ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής, μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας και συνεχάρη τα παιδιά και τον μαέστρο μας εντυπωσιασμένος από τις επιλογές των Ελληνικών τραγουδιών που ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική Ναυπλίου μιας και όπως είπε οι μπάντες γενικά της Κέρκυρας είναι του κλασσικού ρεπερτορίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας Δημήτρης Μεταλληνός, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Καθημερινότητας & Πολιτικής Προστασίας Θεοχάρης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΔΟΠΑΠ Μωραΐτης Σπυρίδων και ο ειδικός σύμβουλος του ΔΟΠΑΠ, Μπόικος Δημήτρης, ο Σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Κέρκυρας Θεοτόκης Τάκης και από το ΔΣ της Φιλαρμονικής Ένωση Κέρκυρας "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" ο Πρόεδρος Γραμμένος Δημήτρης, ο Γραμματέας Ατσοπάρδης Σπύρος, Υπεύθυνος Τύπου & ΜΜΕ Χατζηανδρέου Ανδρέας και άλλοι φίλοι και μέλη της Φιλαρμονικής.

Η εμπειρία μοναδική για τα δικά μας παιδιά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε πληροφορίες για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Φιλαρμονικής μας. Η πρώτη επαφή έγινε η δεύτερη θα είναι το Σεπτέμβριο που θα έρθουν οι Κερκυραίοι σε εμάς μαζί με την αποστολή τους και ήδη κανονίστηκε συνάντηση για το 2021.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων για το κάλεσμα και το Δήμο Ναυπλιέων Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και τον ΔΟΠΠΑΤ την Πρόεδρο Μαρία Ράλλη για την οργάνωση μετακίνηση και διαμονή της αποστολής της Φιλαρμονικής μας. Τελευταία δεν θα μπορούσα να παραλείψω την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρωτογενούς Τομέα Χρυσούλα Τόμπρου - Γκίνη που ήταν ο άνθρωπος από όπου ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο "ταξίδι" γνωριμίας και συνεργασίας.

Εκ μέρους του ΔΟΠΠΑΤ

Η Εκπρόσωπος της αποστολής Μαίρη Ψαρολόγου. (Μέλος του ΔΣ ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου- Τακτικό Μέλος Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου.)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ