Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Από «τόπο να δεις» σε «τόπο να ζεις» θέλει να κάνει την Επίδαυρο ο Τάσος Χρόνης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | |
Από «τόπο να δεις» σε «τόπο να ζεις» θέλει να κάνει την Επίδαυρο ο Τάσος Χρόνης (βίντεο)
Τον στόχο του, πατώντας πάνω στο brand name, να κάνει την Επίδαυρο από «Τόπο να δεις», «Τόπο να ζεις», καταθέτει στην συνέντευξή του στο web tv της aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος της περιοχής Τάσος Χρόνης.Θέτει δε ως προτεραιότητες την υπόθεση των απορριμμάτων, καθώς, πλέον «στους μπλε κάδους προσθέτουμε και την κομποστοποίηση, ώστε να μειώσουμε τον όγκο τους, ενόψει και της εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδιασμού, που θα αυξήσει το κόστος για το δήμο μας». 

 Παράλληλα έως το καλοκαίρι ο δήμος Επιδαύρου προχωράει και στο θέμα του οδοφωτισμού που, όπως λέει ο κ. Χρόνης, εκτός από την σημαντική μείωση του κόστους, θα αλλάξει και την όψη της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο δήμαρχος Επιδαύρου στο Ληγουριώτικο καρναβάλι, από τα λίγα που γίνονται την Καθαρά Δευτέρα με αλευρομουτζουρώματα: «Κατά την άποψή μου είναι καλύτερο από αυτό του Γαλαξιδίου», τονίζει.

Όσον αφορά τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο δήμος Επιδαύρου, αναφέρει την, υπό δημιουργία «Epidavros card» με πληροφορίες από τα αξιοθέατα της περιοχής.
Πηγή:aftodioikisi.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ