ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετέχει στον διαγωνισμό του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | | |
Το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετέχει στον διαγωνισμό του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Το 6ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου συμμετέχει και φέτος στον διαγωνισμό του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην κατηγορία φωτογραφία και μας καλεί να το υποστηρίξουμε με ενα like

Το Αστέρι της Ευχής κλείνει φέτος τα 22 χρόνια στα σχολεία της Ελλάδας μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και ευτυχίας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παρακάτω θα βρείτε τις συμμετοχές των σχολείων για το διαγωνισμό. 

Οι φετινές κατηγορίες διαμορφώνονται ως εξής: 1)Φωτογραφία - Δημιουργική Ιδέα Διακόσμησης 2) Βίντεο 3) Τραγούδι 4) Ειδική κατηγορία.

Για να ψηφίσετε μπορείτε να κάνετε like στη φωτογραφία της επιλογής σας. Η διαδικασία αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον αριθμό των Like και μόνο. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 24 Απριλίου ξεκινώντας από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 28 Απριλίου ενώ η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο σε σχετική εκδήλωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109637667 ή να μας στείλετε mail στο wishstar@makeawish.gr.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ