ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Καθολική η συμμόρφωση στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στο Ναύπλιο - Περιορισμένη η κίνηση στην πόλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Καθολική η συμμόρφωση στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό στο Ναύπλιο - Περιορισμένη η κίνηση στην πόλη
Καθολική φαινεται πως ειναι η συμμόρφωση των πολιτών στο Ναύπλιο στα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την κυβερνηση για το κλείσιμο των σχολείων και του περιορισμού των παιδιών στο σπίτι.
 Σε όλα τα σχολεία της πόλης έχουν αναρτηθεί οι ανακοινώσεις για την παύση λειτουργίας των σχολικών μονάδων για 14 ημέρες.
Στην πόλη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν κυκλοφορούν παιδιά, ενώ περιορισμένες φαίνεται πως είναι και οι μετακινήσεις ηλικιωμένων, αλλά και πολλών άλλων πολιτών που οικειοθελώς έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους.
Στις καφετέριες δεν υπάρχει συνωστισμός από νεαρά άτομα όπως πιθανόν κάποιοι να περίμεναν, ενώ σε δημοτικές υπηρεσίες αλλά και στην είσοδο εκκλησιών ακόμα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά.
Ακόμα και οι παιδικές χαρές στην πόλη είναι εντελώς άδειες από παιδιά, ενώ και τα ΚΑΠΗ  του Δήμου Ναυπλιέων παραμένουν κλειστά.
Οι δρόμοι στην παλιά πόλη του Ναυπλίου που παραδοσιακά με τέτοιον ανοιξιάτικο καιρό ήταν γεμάτοι με κόσμο και επισκέπτες, σήμερα είναι σχεδόν έρημοι με την κίνηση αρκετά περιορισμένη λόγω και της αναστολής των εκδρομών.    
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ