Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020

Σπουδαίοι πρωταθλητές και ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | | |
Σπουδαίοι πρωταθλητές και ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης στο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει το κλείσιμο των ηλεκτρονικών εγγραφών για τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020. Ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς για την μαζική συμμετοχή τους στις επιμέρους αγωνιστικές κατηγορίες και ιδιαίτερα στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου. 

Το όριο των συμμετοχών που είχε θεσπίσει η Ο.Ε. υπερκαλύφτηκε! Οι συμμετοχές από χώρες του εξωτερικού στα παραπάνω αγωνίσματα ανήλθαν σε 65.

Επιπλέον εγγραφές από ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν βάση διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών ( ΦΟΥΓΑΡΟ) στις 6 και 7 Μαρτίου.

Ανακοινώνει επίσης την τιμητική συμμετοχή στην διοργάνωση και άλλων Πρωταθλητών: Ελευθερία Πετρουλάκη, Κατερίνα Μπερδούση, Γιώργο Μίνο και Χρήστο Καλλία ολοκληρώνοντας την συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών στους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου. (Χριστόφορος Μερούσης, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Ντενίζ Δημάκη, Ανδρικοπούλου Ζωή, Χρυσαειδή Σταυρούλα).
Επίσης μετέχουν οι αθλητές του Συλλόγου ΑμεΑ «ΙΩΝΑΣ» τμήμα θεραπευτικής Αγωγής με τα Χειρήλατα αμαξίδια και ο Παραoλυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης

Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αγωνίζονται:

Το application του Nafplio Marathon είναι έτοιμο και αναμένει όλους τους συμμετέχοντες να το κατεβάσουν και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του!

https://live.sporthive.com/event/8553

*Η εφαρμογή είναι συμβατή και σε λογισμικό Android και iOS.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο μαγευτικό Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 7ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ