ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Λ. Κουτσογιάννης: Αργήσατε & δειλιάσατε ως πρωθυπουργός κ Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
Αργήσατε να προμηθευτείτε στις αναγκαίες ποσότητες το κατάλληλο υγειονομικό υλικό ενώ είχατε σχεδόν ένα μήνα περιθώριο από την εκδήλωση και την παραδοχή περί πανδημίας για να προετοιμαστείτε…

Δειλιάσατε γιατί δεν κλείσατε ως οφείλατε τις εκκλησίες ταυτόχρονα με τα σχολεία παρά τ’ ότι εκεί λειτουργούνται πολυπληθείς ευπαθείς ομάδες οι οποίες έχουν θνητότητα περίπου 10% στον ιό & ας είναι θρησκόληπτοι ψηφοφόροι!

Η Γερμανία & η Ν Κορέα που φαίνεται ότι έχουν επάρκεια διαγνωστικού & λοιπού υγειονομικού υλικού κάνουν τεστ στις πλατείες & στο δρόμο που ανέρχονται σε 5.000 ανά εκατομμύριο κατοίκων, ενώ εσείς μόνο 500 ανά 1.000.000 & μόνο σ’ όσους προσέρχονται στις δομές Υγείας δλδ 10φορές λιγότερο και προγραμματίζετε ακόμα λιγότερα στο μέλλον, κατά δήλωση του κ Τσιόδρα!

Εκ των συγκριτικών αποτελεσμάτων η κυβέρνησή σας δεν προετοίμασε καλά την χώρα μπρος στην θανατηφόρα επιδημία…

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους του Ε. Σ. Υγείας που μας στηρίζουν ως πολίτες, υποστηρίζοντας την Υγειονομική δομή που θεσμοθετήθηκε ως Μεταρρύθμιση των λαϊκών στρωμάτων από το 1983.

Οι δηλώσεις της πρωθυπουργού της Ν Κορέας για την επιτυχία της χώρας ότι βασίστηκε κατά κύριο λόγο στο μεγάλο αριθμό τεστ κλπ, στο link: https://www.youtube.com/watch?v=ube88cLhDLc

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ