ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Στις 29 Νοεμβρίου ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 μ.μ. | | |
Η Ο.Ε. ζητά και πάλι την κατανόηση των δρομέων για την απόφαση που πήρε να αναβάλει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 «για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας των συμμετεχόντων και των πολιτών».

Τα νέα δεδομένα που εντωμεταξύ προέκυψαν στην χώρα μας από την πανδημία, μας ανάγκασαν αφενός να μην έχουμε ανοίξει τις έγγραφες για την ημερομηνία του Μαΐου και αφετέρου μετά και τις νέες ανακοινώσεις της πολιτείας αλλά και τα εν συνεχεία προβλεπόμενα μέτρα επιστροφής στην κανονικότητα, με την σταδιακή απελευθέρωση (αν όλα πάνε καλά) των συναθροίσεων, να πάρουμε ΝΕΑ απόφαση αναβολής του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Η διοργάνωση μεταφέρεται για τις 29 Νοεμβρίου 2020 παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ναυπλίου και τον Παλαμήδειο Άθλο.
Η διαδικασία επιστροφής των συνδρομών συμμετοχής του Μαραθωνίου Ναυπλίου συνεχίζεται σε όσους αιτήθηκαν την επιστροφή. Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στην νέα ημερομηνία 29/11/2020 μπορεί και πάλι να αιτηθεί την επιστροφή του αντίτιμου της συνδρομής συμμετοχή τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι!

Υ.Γ.: Με νεότερη ανάρτηση – ενημέρωση της Ο.Ε. θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το ΝΕΟ οργανωτικό – πρόγραμμα των αγώνων της 29/11/2020 και τα κίνητρα συμμετοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ