ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πασχαλινές ευχές από το "Νέο Σχολείο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. |
Πασχαλινές ευχές από το "Νέο Σχολείο"
Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

επικοινωνούμε μαζί σας, πλησιάζοντας χρονικά τον ένα μήνα από την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων λόγω της πανδημίας που διαφοροποίησε την καθημερινότητά μας, τη ζωή μας, τις σχέσεις μας. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες υποβλήθηκαν σε έναν επιβεβλημένο εγκλεισμό στα σπίτια, μακριά από το σχολείο, τις δραστηριότητές τους, τους φίλους τους.

Οι καθηγητές του Νέου Σχολείου μέσα σε ελάχιστο χρόνο με υπερπροσπάθειες συνέχισαν τη διαδικασία της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τρόπους διδασκαλίας με πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αγαπητοί γονείς, νιώθοντας την αγωνία σας - ιδίως των μαθητών της Γ΄ Λυκείου – σας διαβεβαιώνουμε ότι οι καθηγητές του Νέου Σχολείου θα συνεχίσουν το μεγάλο αγώνα που άρχισαν, με κάθε τρόπο, για την εξ αποστάσεως παιδαγωγική στήριξη των μαθητών τους.

Αγαπητοί μας μαθητές, σας ευχαριστούμε που μας ακολουθείτε καθημερινά και απρόσκοπτα στη μαθησιακή αλλά και παιδαγωγική διαδικασία. Είμαστε σίγουροι, πως μέσα από αυτή τη δύσκολη περίοδο θα αναδειχτείτε οι πρωτεργάτες ενός καλύτερου κόσμου!

Συνάδελφοι εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, διότι επιδείξατε υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθήκοντος και αγάπης για το λειτούργημά μας και τους μαθητές μας. Κι αυτό απεδείχθη μέσω της φροντίδας σας για τη διατήρηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με το μοναδικό τρόπο που αυτή θα μπορούσε να συνεχιστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε.

Οι καθηγητές του Νέου Σχολείου δημιούργησαν ηλεκτρονικές τάξεις, σε πολλά διδακτικά αντικείμενα, με καθολικό ποσοστό συμμετοχής από τους μαθητές. Αυτές οι ηλεκτρονικές τάξεις, δημιουργήθηκαν μέσω πολύωρων τηλεδιασκέψεων μεταξύ των μελών του συλλόγου διδασκόντων με σκοπό τη διαχείριση των πτυχών αυτού του νέου εγχειρήματος.

Οι προσπάθειες όλων μας στο Νέο Σχολείο οφείλουν να επικεντρωθούν στη ψυχική ευεξία και παράλληλα στη διατήρηση της επαφής των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία.

Ευχόμαστε να υποδεχτούμε σύντομα τους μαθητές μας στις σχολικές αίθουσες έχοντας ξεπεράσει αυτή τη σκληρή δοκιμασία της πανδημίας αλώβητοι και έχοντας συνειδητοποιήσει βασικές αρχές και αξίες της ζωής.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ