Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων: Να μην εγκαταλείψουμε καμία προσπάθεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | | |
ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων: Να μην εγκαταλείψουμε καμία προσπάθεια
Με δεδομένο ότι ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. είναι ο αρμόδιος Δημοτικός Οργανισμός για τον στολισμό και τις εορταστικές εκδηλώσεις και μετά από συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων Και το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, η Πρόεδρος του Οργανισμού, Μ. Ράλλη Πιτσάκη, ενόψει των φετινών εορτών, αναφέρει:

10 Απριλίου ,σήμερα.
Βρισκόμαστε ήδη στην 30η μέρα της καραντίνας ,λίγες μέρες πριν από την εβδομάδα των Παθών.
Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες για την εποχή μας,επίπονες και θλιβερές .Δεν παραδινόμαστε, όμως, αλλά προετοιμαζόμαστε με αισιοδοξία για την δική μας Ανάσταση.

Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα σήμερα να προσκαλέσω όλους εσάς θεσμικούς και μη,να μην εγκαταλείψουμε καμία προσπάθεια, αλλά να φροντίσουμε όλοι μαζί ,έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και με κατάνυξη και προσευχή να προχωρήσουμε στην Ανάσταση ,τηρώντας τα ήθη και έθιμα μας ,κεκλεισμένων των θυρών.
Τώρα ,όσοι από εσάς θέλετε και απευθυνόμαστε κυρίως στους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων 
και τοπικών διαμερισμάτων, ας βάλετε ένα στολίδι στον τόπο σας ,που να μας δείχνει το φως που περιμένουμε μέσα στο σκοτάδι που ζούμε .

Και ας ελπίσουμε ότι η φετινή Ανάσταση δεν θα έρθει μόνο ημερολογιακά , αλλά ουσιαστικά ,ειδικά τώρα που την έχουμε περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ.
Μένουμε σπίτι , μέχρι να κερδίσουμε τη μάχη...


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ