ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Αργολίδα: Αυτές είναι οι αθλήτριες που προτείνει ο ΣΕΓΑΣ ώστε να έχουν πρόσβαση στα στάδια

Αργολίδα: Αυτές είναι οι αθλήτριες που προτείνει ο ΣΕΓΑΣ ώστε να έχουν πρόσβαση στα στάδια
Συνολικά 171 αθλητές και αθλήτριες περιλαμβάνει η λίστα που απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και αφορά αθλητές και αθλήτριες που προτείνεται να έχουν πρόσβαση στα στάδια της χώρας στην πρώτη φάση επανεκκίνησης του αθλητισμού.

Αυτοί οι αθλητές και αθλήτριες περιλαμβάνονται είτε στην προολυμπιακή ομάδα είτε στις τέσσερις κατηγορίες σχεδιασμού, στην κατηγορία στήριξης, καθώς και στις προεθνικές ομάδες Κ20 και Κ18.

Ανάμεσα τους είναι και παιδιά από την Αργολίδα:

-Η Ελπίδα Καρκαλάτου του ΣΔΥ Αργολίδας αποτελεί μέλος της προολυμπιακής ομάδας 4Χ400μ. και προτείνεται από τον ΣΕΓΑΣ να προπονείται στο ΔΑΚ Άργους με τον προπονητή της Γιώργο Καραπάνο ενώ,

-η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου της Κηφισιάς που κατάγεται από το Ναύπλιο και αποτελεί επίσης μέλος της προοολυμπιακής ομάδας στα 800μ, προτείνεται να προπονείται στο ΟΑΚΑ με τον Κ.Νακόπουλο.

-Επίσης, δυο αθλήτριες του Αριστέα, η Μιχαέλα-Ντενίσα Στεγκάρου (σφαιροβολία) και η Ελένη Δήμα (ακοντισμός) που είναι στις προεθνικές, προτείνεται να προπονούνται στο ΔΑΚ Άργους με τον Κώστα Καμπόσο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ