ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Συνάντηση Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη
Σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του στην Τρίπολη, στις 2 το μεσημέρι, αύριο Τρίτη 28 Απριλίου, θα ενημερώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα 27 του μήνα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης έθεσε στον υπουργό σειρά θεμάτων που -μεταξύ άλλων- αφορούν την άρδευση στην Περιφέρεια, τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων και την λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως επίσης και το θέμα του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος και του Κρατικού Κτήματος Βυτίνας.

Ειδικότερα, η ατζέντα των θεμάτων στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό περιελάμβανε τα πιο κάτω θέματα:

“1. Αξιολόγηση της πορείας έργων και μελετών εγγειοβελτιωτικών υποδομών που αφορούν στην Περιφέρεια μας.

2.Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)2014-2020 έχει εκχωρήσει πόρους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ( ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου και ΔΑΟΚ) για υλοποίηση προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, εν όψει του στρατηγικού σχεδιασμού ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης σε συγκεκριμένη περιοχή (ΟΧΕ Ταϋγέτου), κρίνεται σκόπιμο να αξιοποιήσουμε μέρος των εκχωρηθέντων πόρων για υλοποίηση έργων αντιστοίχου αντικειμένου-σκοπού στην περιοχή παρέμβασης. Παρακαλούμε για τη σύμφωνη γνώμη σας για την παραπάνω διαδικασία και την εκχώρηση πρόσθετων πόρων αν χρειαστεί.

3.Κτήμα Τριανταφυλλίδη στη Βυτίνα”.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δίνει συνέντευξη αύριο Τρίτη, στις 2 μ.μ. για αυτό το θέμα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ