ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Guardian: Η Επίδαυρος στα 10 top ταξίδια μετά την καραντίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Guardian: Η Επίδαυρος στα 10 top ταξίδια μετά την καραντίνα
Μετά το εγκωμιαστικό άρθρο της Telegraph για την Ελλάδα, μία ακόμη βρετανική εφημερίδα βάζει τη χώρα μας στα καλύτερα μέρη για να επισκεφθεί κανείς μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.

Αυτή τη φορά, η εφημερίδα Guardian κάλεσε τους αναγνώστες της να επιλέξουν τους προορισμούς που θέλουν να ταξιδέψουν μετά το lockdown.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και μια μαγική γωνιά της Ελλάδας. Όχι όμως κάποιο διάσημο νησί, όπως θα περίμενε κανείς...

Στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει η Επίδαυρος!

Κοντά στο Λυγουριό της Αργολίδας και σε απόσταση 30 χλμ. από το Ναύπλιο, ο αρχαιολογικός χώρος της Επιδαύρου μαγεύει κάθε επισκέπτη με το κάλλος και την επιβλητικότητά του. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, θεωρείται το τελειότερο αρχαίο ελληνικό θέατρο από άποψη ακουστικής και αισθητικής.

«Πριν από δέκα χρόνια βρεθήκαμε στην Επίδαυρο και κάθε ένας κατέβαινε στην πλατεία του θεάτρου και διάβαζε Σοφοκλή ή Ευριπίδη- από τους πιο σοφούς συγγραφείς όλων των εποχών. Ήταν 10 χρόνια ταραχώδη για την Ελλάδα, αλλά και για εμάς. Όταν η κατάσταση ηρεμήσει, θα ήταν καλό να επισκεφθούμε ξανά (την Επίδαυρο) και να θυμηθούμε κάποιες αιώνιες σοφίες και απολαύσεις», γράφει αναγνώστης της εφημερίδας στο συνοδευτικό κείμενο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ