ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κωστούρος στο MEGA: Η Αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα παραδειγματίσει τους πολίτες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | | |
Κωστούρος στο MEGA: Η Αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα παραδειγματίσει τους πολίτες (βίντεο)
Για την πρωτοβουλία που θέλησαν να πάρουν δήμαρχοι, ούτως ώστε να μεταφέρουν το Άγιο Φως κατ’ οίκον στους δημότες μίλησαν οι δήμαρχοι Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κωνσταντάτος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η διαδικασία είχε σχεδιαστεί να γίνει όπως συμβαίνει τώρα με το «Βοήθεια στο Σπίτι» για τρόφιμα, υπηρεσίες, φάρμακα και αγαθά.

«Η Πολιτεία μας εμπιστεύεται και πηγαίνουμε καθημερινά στους πολίτες για να προσφέρουμε βοήθεια, μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας» σημείωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει από τους πολίτες που θα ήθελαν να λάβουν το Άγιο Φως να αφήσουν ένα φαναράκι έξω από τα σπίτια τους και οι άνθρωποι του δήμου να το ανάψουν αφού το λάβουν από τις εκκλησίες το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο κ. Κωνσταντάτος πρόσθεσε ότι είχε ενημερώσει σχετικά τους μητροπολίτες της πόλης του, οι οποίοι είχαν εκφράσει τον ενθουσιασμό τους για την κίνηση αυτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωστούρος ανέφερε ότι η Αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα παραδειγματίσει τους πολίτες για την εφαρμογή όλων των μέτρων ασφαλείας και του «Μένουμε σπίτι».
"Η διαδικασία της κατ’οίκον μεταφοράς ευελπιστούσαμε ότι θα απέτρεπε τον συγχρωτισμό των πιστών έξω από τις εκκλησίες. Δεκάδες εθελοντές βρίσκονται στους δρόμους κάθε μέρα προσφέροντας τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση ότι όλοι οι πολίτες εφαρμόζουν τα μέτρα ασφαλείας και παραμένουν σπίτι

Ο Δήμος μας θα ακολουθήσει τα μέτρα αυστηροποίησης όπου ανακοινώθηκαν χθες από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας." δήλωσε στο MEGA ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ