ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στο Πόρτο Χέλι για τους πρόσφυγες και μετανάστες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | | |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στο Πόρτο Χέλι για τους πρόσφυγες και μετανάστες
Ειρηνική διαμαρτυρία διοργανώνουν φορείς και απλοί πολίτες στο λιμάνι του Πορτοχελίου το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου στις 18:30 για το ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία με τους πρόσφυγες μετανάστες στο ξενοδοχείο "Γαλαξίας"


"Σήμερα και ώρα 18:30 π.μ πραγματοποιείται ειρηνική διαμαρτυρία για το ζήτημα του Γαλαξία στο λιμανι του Πορτοχελιου! Παρακαλώ να είστε εκεί! Κοινοποιήστε να ενημερωθούν όλοι! Θα προβληθεί η συγκέντρωση στο κεντρικό δελτίο του ANT1 Όλοι μαζί να δείξουμε οτι είμαστε ένα" αναφέρει ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στα social media

Κάτοικοι και τοπικές αρχές ενώνουν την φωνή τους στο λιμάνι στο Πόρτο Χέλι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προκειμένου να σταθεί η Πολιτεία στο πλευρό τους και να γίνουν πράξη όσα τους υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι για κλείσιμο της δομής επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, κάτι που πρέπει να γίνει, όπως τονίζουν πριν να είναι αργά και για την υγεία όλων όσοι φιλοξενούνται εκεί, αλλά και των κατοίκων με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης εκφράζουν φόβους για την τουριστική περίοδο και το πλήγμα που έχει δεχθεί η περιοχή της Ερμιονίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ