ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αργολίδα: Ποια έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα του πολιτισμού βρίσκονται σε εξελιξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Ποια έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα του πολιτισμού βρίσκονται σε εξελιξη
Συνολικού προϋπολογισμού 20.871.819,71 ευρώ είναι τα έργα για τη συντήρηση και αποκατάσταση του πολιτιστικού πλούτου της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Tο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αναμένεται να έλθει στην Περιφέρεια η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, σε σύσκεψη με την οποία -και με υπηρεσιακά στελέχη από το υπουργείο και την Περιφέρεια- θα γίνει αξιολόγηση της προόδου στο καθένα από αυτά.

Σε εξελιξη βρίσκονται στην Αργολίδα τα παρακάτω έργα:

Εκσυγχρονισμός Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους 

-Διαχείριση ευπαθών και βαρέων εκθεμάτων αρχαιολογικού Μουσείου Άργους 
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: ανάθεση σύμβασης Αναμένεται η δημοσίευση συνοπτικού διαγωνισμού έως 30/05.Η Σύμβαση προσδιορίζεται έως 30/06. Η μεταφορά των εκθεμάτων αναμένεται (και είναι αναγκαίο) να ολοκληρωθεί έως 30/09/2020. 

-Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες εκσυγχρονισμού Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ/ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Επιτάχυνση διαδικασιών δημοπράτησης Λόγω των μέτρων για την μη διάδοση covid-19, υπάρχει καθυστέρηση στην διαδικασία διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός είναι στο στάδιο πρόσκλησης του προσωρινού μειοδότη για τα δικαιολογητικά κατακύρωσης. Η σύμβαση εκτιμάται ότι θα υπογραφεί έως 30/08/20. 

-Σύνδεση του κτιρίου με Ο.Κ.Ω. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Η Σύνδεση με τα δίκτυα ΟΚΏ θα γίνει με την ολοκλήρωση του Υποέργου 2 Εκσυγχρονισμός Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους Έλεγχος εργασιών δόμησης του έργου: "Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες 

-" ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Ο έλεγχος δόμησης θα γίνει με την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Υποέργου 2

Ανάδειξη Κάστρου Πιάδα, Νέας Επιδαύρου, Δ. Επιδαύρου, Π.Ε. Αργολίδας 

-Ανοιχτός, τακτικός διαγωνισμός για την ενοικίαση ικριωμάτων στo πλαίσιο του έργου «Ανάδειξη Κάστρου Πιάδα, Νέας Επιδαύρου, Δ. Επιδαύρου, Π.Ε. Αργολίδας ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Επιτάχυνση διαδικασιών δημοπράτησης/ανάθε σης Η υποβολή αιτήματος προέγκρισης δημοπράτησης αναμένεται έως 31/05/2020. 

-Ανάδειξη Κάστρου Πιάδα, Νέας Επιδαύρου, Δ. Επιδαύρου, Π.Ε. Αργολίδας ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ/ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Επιτάχυνση διαδικασιών υλοποίησης Η δημοσίευση Προκύρυξης πρόσληψης προσωπικού, συνοπτικών Διαγωνισμοί για συμβάσεις προμηθειών υλικών αναμένεται έως 30/05. Η πρόσληψη προσωπικού και η έναρξη εργασιών αναμένεται έως 30/06. Οι συμβάσεις προμηθειών αναμένονται εντός Ιουλίου '20.

Στον πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε όλα έργα και το στάδιο στο οποίο αυτά βρίσκονται:

ΈΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΕΣΠΑ -2014-2020
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ