ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος κεκλεισμένων των θυρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | | |
Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος κεκλεισμένων των θυρών
Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 11 Ιουνίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις διατάξεις, σε συνδυασμό και με την υπ’ αριθ. 163/29- 5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα παρακάτω θέματα: 

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2020 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί χορηγήσεως άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος 

3. Συμμετοχή του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: "Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους στο βόρειο τμήμα και επί του Ο.Τ. Γ. 286, έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του ίδιου Ο.Τ. και θέσπιση – δημιουργία ειδικών όρων δόμησης για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης του Άργους" - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

4. Συμμετοχή του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: "Εκπόνηση πολεοδομικών μελετών (πράξεων αναλογισμού κ.λ.π.) περί διανοίξεων δημοτικών οδών εντός του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους" - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

5. Συμμετοχή του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: "Μελέτη διαχείρισης για την ολοκλήρωση της παραχώρησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Δήμο Άργους – Μυκηνών του άλσους Κεφαλαρίου" - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

6. Συμμετοχή του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: "Μελέτες για την αύξηση του συντελεστή ύψους του νοτίου σχεδίου πόλης Άργους" - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

7. Συμμετοχή του Δήμου Άργους - Μυκηνών σε Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο: "Εκπόνηση μελετών για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την μετατροπή του Διοικητηρίου της Δ.Ε. Κουτσοποδίου σε Πολυλειτουργικό Πολιτιστικό Κέντρο και ΚΕΠ" - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Λέρνας» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

9. Περί τροποποιήσεως του σχεδίου πόλεως Άργους στο Ο.Τ. 40 και στην οδό Θεοφανοπούλου στο Άργους μετά από άρση απαλλοτρίωσης, λόγω ρυμοτομίας – εισηγητής ο κ. Π. Παπαϊωάννου. 

10. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων: α)Άμεση αποκατάσταση ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Λυρκείας και β)Επισκευή – στατική ενίσχυση δημοτικού σχολείου Δαλαμανάρας - εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος. 

11. Επί του από 29-5-2020 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Ωδείο» - εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη. 

12. Επί των: υπ’ αριθ. Πρωτ. 502/10-1-2017, 21644/21-9-2017, 26048/7-11-2017 και 839/4- 1-2019 αιτήσεων της κ. Λαγού Αικατερίνης, μετά από παραπομπή του σχετικού θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών με την υπ’ αριθ. 295/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και μετά την έκδοση των υπ’ αριθ. 247/2017, 50/2018 και 164/2019 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου – εισηγητής ο κ. Π. Σχοινοχωρίτης και 

13. Περί ονοματοδοσίας του αύλειου χώρου των Δημοτικών στρατώνων Καποδίστρια σε «Πλατεία Θυσίας Προσκόπων Αιδινίου» - εισηγητής ο κ. Δήμαρχος. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ