ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στο Άργος (βίντεο)
Την Δευτέρα 8 Ιουνίου ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγό του Σοφία Μαριόλα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου



Ο ηθοποιός μαζί με τη γυναίκα της ζωής του απόλαυσαν μία υπέροχη μέρα στο Ναύπλιο και όταν βράδιασε, ο ουρανός στο Άργος έγινε πολύ φωτεινός, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί εκείνος στη σύζυγό του.

Δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα με το ζευγάρι να γιορτάζει τον ένα χρόνο κοινής πορείας και ευτυχισμένου γάμου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο από την μαγική αυτή στιγμή τους και έγραψε στη λεζάντα:

«Βάζοντας φωτιά στον ουρανό. Πυροτεχνήματα όπως το υποσχέθηκα στη Σοφία, στην κεντρική πλατεία του Άργους γιορτάζοντας την επέτειο του γάμου μας «1 χρόνος τρις-ευτυχισμένου γάμου με την Σοφία, γιατί η ευτυχία είναι ...επιλογή».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί  πέρυσι στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι 3 φίλοι του ζευγαριού, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Χθες λοιπόν ήταν μία ακόμα υπέροχη μέρα για το ζευγάρι που μάλλον θα συνεχίσει να γιορτάζει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία.

Δείτε το ζευγάρι την ώρα που δεκάδες πυροτεχνήματα στολίζουν τον ουρανό στο Άργος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ