ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

"Πλατεία Θυσίας Προσκόπων Αϊδινίου" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. | | | | |
"Πλατεία Θυσίας Προσκόπων Αϊδινίου" στο Άργος
Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών μετά από εισήγηση και μια ολιγόλεπτη ιστορική αναφορά για την Θυσία των Προσκόπων Αϊδινίου από τον Δήμαρχο και Αδελφό μας(Μέλος ΕΠΠ Άργους) Δημήτρη Καμπόσο αποφασίστηκε ο προαύλιος χώρος που βρίσκεται μπροστά από την Λέσχη των Προσκόπων Άργους να ονομαστεί "Πλατεία Θυσίας Προσκόπων Αϊδινίου". 

Η συγκίνηση μας μεγάλη αλλά και μεγάλη μας Τιμή για την απόφαση αυτή που η πλειοψηφούσα παράταξη με επικεφαλής τον Δήμαρχο σύσσωμα ψήφισε Ναι και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης αναγνωρίζοντας την Ιστορία που αφορά την Θυσία των Προσκόπων Αϊδινίου δήλωσαν παρών η μία και άλλη άρνηση δηλώνοντας να γίνει σε κάποιο άλλο μέρος εκτός Άργους η Πλατεία. 

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους πού αγωνίστηκαν γι'αυτό τον στόχο μας!!!

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και σε όλους που παρευρέθησαν και ψήφισαν για την Πλατεία και σε όλους που αναγνωρίζουν την Θυσία των Προσκόπων Αϊδινίου!!!

Ένα Μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους και στα Μέλη της ΕΠΠ Άργους που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να προάγουν τον Προσκοπισμό!!!
ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΆΜΕ!!!
Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Ομάδα Συντονισμού
ΕΠΠ Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ