ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ναύπλιο: Η «χήρα της Κοιλάδας» ολοκλήρωσε την απολογία της

Ναύπλιο: Η «χήρα της Κοιλάδας» ολοκλήρωσε την απολογία της
Με ερωτήσεις που δέχτηκε από τον εισαγγελέα συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Ναύπλιο η δεύτερη ημέρα απολογίας της κατηγορούμενης για την δολοφονία του Θανάση Λάμπρου.

Η σύζυγος του άτυχου καπετάνιου δεν φάνηκε να έπεισε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου με τους ισχυρισμούς της.

Στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχτηκε από τον εισαγγελέα ότι δήθεν ομολόγησε απουσία εισαγγελέως στην Ασφάλεια Ναυπλίου, είπε πως είδε έναν άντρα με βερμούδα που δεν της συστήθηκε.

Όταν την ρώτησαν αν ήταν ο ίδιος άντρας που την επόμενη ημέρα της άσκησε δίωξη στην εισαγγελία και την μεθεπόμενη την προφυλάκισε, αποκρίθηκε πως ήταν ο ίδιος.

Αντίστοιχα έγινε αναφορά για την μήνυση που είχε υποβάλει περί δήθεν βασανιστηρίων της από τους αστυνομικούς η οποία κατέληξε στο αρχείο.

Από μία Εφέτη ερωτήθηκε και πάλι, γιατί πήγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και γιατί χρησιμοποιούσε συχνά την λέξη «εκδίκηση» για τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Απάντησε πάλι πως στην εκπομπή απευθύνθηκε για να βρει τον δολοφόνο του άντρα της και πως τα περί «εκδίκησης» δεν τα θυμάται.

Στο ερώτημα, τι πιστεύει ότι συνέβη στον σύζυγό της, είπε ότι ήταν αυτοχειρία και όταν ρωτήθηκε πότε κατέληξε σε αυτή την σκέψη, αποκρίθηκε πως το συμπέρασμα το έβγαλε πρόσφατα, κατά την διάρκεια της δίκης. 

Στις 8 Ιουλίου αναμένεται η τοποθέτηση του εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ