ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς
Εντελώς απροειδοποίητα ανακοινώθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της, στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιεων και στο Δερβένι Κορινθίας .

Μία ανακοίνωση που εξόργισε τους κατοίκους της περιοχής για τους εξής λόγους :

1) Τους βγάζει εκτός οποιουδήποτε παραγωγικου, αναπτυξιακού και επενδυτικού σχεδιασμού.

2) Δεν λαμβάνει υπ' όψη τις ιδιαιτερότητες των κατοίκων των περιοχών αυτών , που σε μεγάλο ποσοστό είναι υπερήλικες, χωρίς καμία εξοικείωση με ψηφιακά μέσα, και χωρίς δυνατότητα μετακίνησης στις πόλεις για τραπεζική εξυπηρέτηση.

3) Η Αγία Τριαδα και όλος ο Δήμος Μηδέας ,είναι ουσιαστικά συγκοινωνιακα αποκομμένος απ' τις πόλεις του νόμου και για να πάει ένας ηλικιωμένος στις πόλεις, αν δεν διαθέτει αυτοκίνητο, θα πρέπει όλη την μέρα να είναι στους δρόμους ή να πάρει ταξί.


Γιατί μαζί με το κλείσιμο της τράπεζας απομακρύνουν και το ΑΤΜ, μέσω του οποίου θα εξυπηρετούνταν κάπως η κατάσταση.

Σίγουρα δεν περιμέναμε απ' την τραπεζα, που έχει ο λαός ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές, να επιδείξει την στοιχειώδη ευαισθησία, κατανόηση, και αρωγή, στα βάσανα και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει αυτή της η ΑΠΟΦΑΣΗ, ιδιαίτερα σε ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών όπως οι ηλικιωμένοι και τα ΑΜΕΑ...

Το κέρδος πάνω απ όλα για τις τράπεζες .

Σίγουρα ,όμως, θα περιμέναμε από μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται όλων των Ελλήνων, να μεριμνήσει και να αναγκάσει την τραπεζα να υπαναχωρησει από την απόφαση της αυτή.

Γιατί στους πολίτες δεν λογοδοτούν οι τράπεζες αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ