ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ο κορωνοϊός αναβάλλει την «3η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου 2020»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | | |
Ο κορωνοϊός αναβάλλει την «3η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου 2020»
Το ΔΣ του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου στην έκτακτη συνεδρίαση της 7ης Αυγούστου 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών και σε συνεννόηση με τον Δήμο Ναυπλιέων , σχετικά με την εξάπλωση του κορονοΐού , αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης, και για λόγους αποφυγής συνωστισμού για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, να αναβάλλει την επιτυχημένη διοργάνωση – γιορτή των εμπόρων την «3η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου 2020».


Λευκές νύχτες θα έρθουν πάλι αρκεί να παραμείνουμε υγιείς!

Είμαστε δίπλα στα καταστήματα και στους εμπόρους!

Βλέπουμε τι αντιμετωπίζουν και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Ωστόσο, με την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά δεσμευόμαστε για την διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης το καλοκαίρι του 2021.

Ανακοινώνουμε για φέτος την Εβδομάδα Εμπορίου και Μεγαλύτερων Προσφορών από Δευτέρα 24/8/2020 έως και Δευτέρα 31/8/2020 για την αγορά του Ναυπλίου και για το οποίο χρονικό διάστημα τα καταστήματα θα μπορούν να κάνουν επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη υπάρχουσες, με κύριο στόχο τη διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού και την τόνωση της αγοράς.

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτοφανείς, συνεπώς σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας και ελπίζουμε όλοι να στηρίξουμε την Εβδομάδα Εμπορίου και Μεγαλύτερων Προσφορών !!!

Με εκτίμηση
Εκ του ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ