ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για να αποφασισθούν μέτρα ανακοπής της εξάπλωσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | |
Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για να αποφασισθούν μέτρα ανακοπής της εξάπλωσης
Τηλεδιάσκεψη για τον κορωνοϊό θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εισηγήσεις επιδημιολόγων προς τον πρωθυπουργό για λήξη και νέων μέτρων, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Πόρου και του Αμπελώνα Λάρισας.

Οι περιοχές που προβληματίζουν λόγω της αύξησης των κρουσμάτων είναι η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική.

Επίσης, μεταξύ των παρεμβάσεων, που εξετάζονται είναι και η επέκταση του περιορισμού στο ωράριο λειτουργίας κέντρων διασκέδασης και λοιπών καταστημάτων και σε άλλες περιοχές ή και καθ όλο το μήκος και πλάτος της επικράτειας. 

Σύψας: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανακόψουμε το κύμα εξάπλωσης του κορωνοϊού»

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανακόψουμε το κύμα εξάπλωσης του κορονοϊού» δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΛΑΪ 100,3, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Σύψα, μεταξύ των μέτρων που βρίσκονται υπό σκέψη είναι η εκτεταμένη χρήση μάσκας, ο περιορισμός του αριθμού των καλεσμένων στους γάμους και το μειωμένο ωράριο λειτουργιάς καταστημάτων εστίασης.

Παράλληλα, ο κ. Σύψας εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα στη χώρα, εκ των οποίων τα 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ