ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Καιρός: Δροσίζει αλλά για λίγο - Πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. |
Δροσίζει το επόμενο διήμερο - Πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη (βίντεο)
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε τις επόμενες 2 ημέρες, όμως αρκετή ζέστη θα επανέλθει γρήγορα στα επίπεδα των 35-37 βαθμών.


Επίσης καταιγίδες αναμένονται στη Μακεδονία το επόμενο 24ωρο , θα δούμε αναλυτικά στη συνέχεια την εξέλιξη αυτής της σύντομης μεταβολής.

Την Τρίτη, αναμένεται περισσότερη συννεφιά συγκριτικά με τις υπόλοιπες μέρες, αλλά τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα. Έτσι στις περισσότερες πεδινές περιοχές θα πρέπει να περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, η συννεφιά θα είναι πιο πυκνή και πιθανόν το μεσημέρι να σημειωθούν τοπικές μπόρες, από τα ορεινά της Πελοποννήσου και βορειότερα.

Ωστόσο, προς το απόγευμα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και ειδικότερα στα κεντροδυτικά τμήματα και μάλιστα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ι

διαίτερη προσοχή στους νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα έχουν όμως διάρκεια, καθώς μέχρι το βράδυ περιμένουμε βελτίωση.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση στα βόρεια, χωρίς να δροσίσει ιδιαίτερα. 

Έτσι 30-33 θα φτάσει ο υδράργυρος στα βόρεια, 35-36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 30-32 στα νησιά του Αιγαίου, τοπικά 34 στη Ρόδο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε δυτικές διευθύνσεις 3-4 και το απόγευμα 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο βοριάδες 3-5 και ίσως πρόσκαιρα στο Καρπάθιο μέχρι 6 μποφόρ, γενικά όμως οι άνεμοι θα εξασθενημένοι.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, πιο πυκνές το μεσημέρι τοπικά στα δυτικά του νομού . Η θερμοκρασία από 23-35 και οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ , στο Σαρωνικό θα στραφούν σε νοτιάδες σε παρόμοιες εντάσεις.

Στη Θεσσαλονίκη βροχές και καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα, με βελτίωση το βράδυ.

Η θερμοκρασία από 21-32 και με νοτιοανατολικό άνεμο στο Θερμαϊκό 3-5 μποφόρ.

Στην εξέλιξη του καιρού , την Τετάρτη διάσπαρτες τοπικές μπόρες αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και βροχές στα βορειοανατολικά της χώρας, μέχρι το απόγευμα. 

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, με τη ζέστη βέβαια να παραμένει, 32-35 στα ηπειρωτικά και 32-33 στο Αιγαίο και τους βοριάδες μέχρι 5-6 μποφόρ η έντασή τους.

Κλείνοντας, την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος με αρκετό ήλιο. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα πλησιάσει τους 35-37 στα ηπειρωτικά και 32-34 στα νησιά του Αιγαίου και το μελτέμι θα πνέει μέχρι 5-6 και τοπικά στο Καρπάθιο μέχρι 7 μποφόρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ