ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | |
Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων (βίντεο)
"Η λειτουργία των σχολείων για εμάς είναι προτεραιότητα. Έχουμε προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζεται, ώστε η έναρξη του σχολικού έτους να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται." τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο IONIAN

Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, στην οποία συμμετείχε και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τους ενημέρωσε για τις ενέργειες του δήμου, οι οποίες προκύπτουν από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που έχει εκδηλωθεί στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, συζήτησαν ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη έναρξη του σχολικού έτους και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού δήλωση της πρόθεσης για την απρόσκοπτη συνεργασία όλων, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία των σχολείων, προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

«Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, αλλά ούτε εφησυχασμός για τον κορωνοϊό. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, έτσι ώστε να επέμβουμε άμεσα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κωστούρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ