ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Λιαγκριδώνη από το Σκαφιδάκι Αργολίδας στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | | | |
Χρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Λιαγκριδώνη από το Σκαφιδάκι Αργολίδας στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις
Νικητές αναδείχθηκαν στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών 2020 που διεξήχθη στην Πάτρα, ο Ράφα Παγώνης και η Βασιλική Λιαγκριδώνη.

Στο ταμπλό των κοριτσιών η νεαρή Βασιλική Λιαγκριδώνη που κατάγεται από το Σκαφιδάκι, αθλήτρια του Γ.Ο Περιστερίου Παλάσκας, στέφθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας την Βασιλεία Παρασκευά (Γ.Ε Πρέβεζας) στον τελικό, με 3-5, 5-4 (2), 4-1.

Η Λιαγκριδώνη δεν έχασε επίσης κανένα σετ στο δρόμο της έως τον τελικό. Στον δέκατο της αγώνα, κατάφερε να ξεπεράσει την Μυρτώ Κρητικού με 4-0, 4-1, ενώ στην φάση των 32 κέρδισε την Μελίνα – Αικατερίνη Κωνσταντίνου με 4-0, 4-0.

Η Διονυσία Κουκούλη ήταν η επόμενη αντίπαλος για την Λιαγκριδώνη, την οποία νίκησε με 4-1, 4-1, ενώ με παρόμοιο σκορ (4-1, 4-0) επικράτησε της Κωνσταντίνας Δημητρακοπούλου για να προκριθεί στην τελική 4άδα. Εκεί, επικράτησε της Χαράς Ζήνα με 4-0, 4-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Χωρίς απώλεια σετ, σε 4 αγώνες που έδωσε, έφτασε στον τελικό και η φιναλίστ Βασιλεία Παρασκευά.

Την 3η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η Χαρά Ζήνα.

Στον τελικό των αγοριών που ολοκληρώθηκε σήμερα ο Γεώργιος – Ραφαήλ Παγώνης από τον Ο.Α Γλυφάδας, επικράτησε του Στυλιανού Ξενικάκη αθλητή του Γ.Σ Λιβύσκος Ιεράπετρας με σκορ, 4-0, 4-1.

Δείτε αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα από το πανελλαδικό πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ