ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Προκάτ αίθουσα στο Δημοτικό του Σκαφιδακίου από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | | | |
Προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα στο Δημοτικό του Σκαφιδακίου από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας (βίντεο)
Την τοποθέτηση προκατασκευασμένης σχολικής αίθουσας στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Σκαφιδακίου, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Ο κύριος Μαλτέζος ανέφερε πως η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και στο Νηπιαγωγείο Κρανιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας:

"Από 01/01/2011 η περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα στα σχολικά κτίρια. Το ταμειακό υπόλοιπο που υπήρχε την 31/12/2010 και παρέμενε αναξιοποίητο στη ΠΕ Αργολίδας, κατανεμήθηκε με πρωτοβουλία και ενέργειες μας από την οικονομική επιτροπή την 20/12/2019. 
Προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα στο Δημοτικό του Σκαφιδακίου από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Την Παρασκευή μετά από διάφορες δυσκολίες όπως άγονοι διαγωνισμοί κτλ η προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Σκαφιδακίου. 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί για την τοποθέτηση άλλων δύο αντίστοιχων αιθουσών στον προαύλιο χώρο του Μουσικού Σχολείου και ελπίζω μέχρι το τέλος του σχολικού έτους να έχει πραγματοποιηθεί και η τοποθέτηση της τρίτης και τελευταίας προκατασκευασμένης αίθουσας νηπιαγωγείου στο Κρανίδι.
Δική μου ευχή είναι στο άμεσο μέλλον να μην υπάρχει ανάγκη τέτοιων προσωρινών λύσεων και όλα τα ελληνικά σχολεία να λειτουργούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις ανάλογες των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων.

Ιωάννης Μαλτέζος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ