ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Μέντιουμ στην Πελοπόννησο έφαγε από το θύμα της 20.000 ευρώ για να λύσει τα... μάγια!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | | |
Μέντιουμ στην Πελοπόννησο έφαγε από το θύμα της 20.000 ευρώ για να λύσει τα... μάγια!!!
Συνελήφθη, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια γυναίκα για απάτη. Συγκεκριμένα η δράστης συστήνονταν ως μέντιουμ και με διάφορα τεχνάσματα απέσπασε, σταδιακά, από γυναίκα περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Το “Μέντιουμ” ισχυρίστηκε στο θύμα ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Για να ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό της, απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία στην παθούσα ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει από τα μάγια.

Εκμεταλλευόμενη την ταραχή της πελάτισσας της ζητούσε συνεχώς χρήματα και της απέσπασε περισσότερα από (20.000) ευρώ, ενώ κατά την τελευταία συνάντησή τους, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του μέντιουμ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (130) ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ