ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | | | |
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και πρόεδρο της επιτροπής συσσιτίου ,π. Ελευθέριο Μίχο, επισκέφθηκε τον χώρο όπου ετοιμάζουν οι εθελοντές και οι εθελόντριες το φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και που αυτόν τον καιρό έχουν αυξηθεί λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. 
Ο Μητροπολίτης είχε σύντομη συνάντηση με τους εθελοντές της ΟΦΚΑΘ Βάσης Ναυπλίου, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν με την εθελοντική τους προσφορά και δεν παρέλειψε να τονίσει σε όλους να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας. 
Να σημειωθεί πως στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου καθημερινά σιτίζονται περισσότερα από 150 άτομα, αριθμός που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί
Οι ανάγκες για τρόφιμα είναι πολύ μεγάλες και ο πρόεδρος του Συσσιτίου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος ευελπιστεί στην φιλανθρωπία και την καλοσύνη των πολιτών. 
Αξιέπαινη θεωρεί την βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Ναυπλιέων κι ιδιαιτέρως ο Δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος και το Δημοτικό Συμβούλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ