ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του Γηροκομείου Ναυπλίου για ασφαλή υγειονομική είσοδο - έξοδο από το Ίδρυμα (βίντεο)

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του Γηροκομείου Ναυπλίου για ασφαλή είσοδο - έξοδο από το Ίδρυμα (βίντεο)
Μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για την αυτόματη θερμομέτρηση , την αναγνώριση χρήσης μάσκας καθώς επίσης και την αναγνώριση προσώπου, τοποθετήθηκε στο Ίδρυμα Μαρίας Ράδου (Γηροκομείο) στο Ναύπλιο, ενώ πρόκειται για το πρώτο μηχάνημα που τοποθετείται σε δομή ηλικιωμένων στην Ελλάδα.
Όπως μας εξηγεί και στο βίντεο παρακάτω ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος του Ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας, "το συγκεκριμένο μοντέλο βοηθάει στο άνοιγμα και κλείσιμο πόρτας εφόσον αυτός που θα χρειαστεί να εισέλθει στο χώρο του ιδρύματος δεν θα έχει υψηλή θερμοκρασία και θα φοράει την μάσκα του ( όταν λέμε υψηλή θερμοκρασία εννοούμε από 37 και άνω )"
"Έχουμε σκανάρει" τονίζει ο κ Ζέρβας "για αναγνώριση προσώπου μόνο το προσωπικό του ιδρύματος ,εφόσον τηρούν τα παραπάνω μέτρα. Επίσης το συγκεκριμένο μηχάνημα, μπορεί να στείλει μήνυμα αν δει κάποιον με υψηλή θερμοκρασία ή μη χρήση μάσκας όπως και για το ποιος μπήκε μέσα στον χώρο. 
Στον εσωτερικό χώρο της εισόδου έχουμε τοποθετήσει συσκευή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, στην οποία έχουμε περάσει μόνο του προσωπικού για να μπορεί να εξέλθει από τον χώρο. Το μηχάνημα συμβάλει τα μέγιστα στα υγειονομικά μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων."
Ο κύριος Ζέρβας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την τοποθέτηση αυτού του εξελιγμένου μηχανισμού:"Οι ηλικιωμένοι ,το προσωπικό και το Δ.Σ του ιδρύματος ευχαριστούν τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Κωστούρο, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ για την δωρεά μηχανήματος θερμομέτρησης. 
Σε μια εποχή που η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλο τον κόσμο, η συσκευή αυτή βοηθάει στο να κάνει αυτόματη θερμομέτρηση ακριβείας αλλά και αυτόματη καταμέτρηση εισερχομένων και εξερχομένων."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ