ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ζωντανά η Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ναύπλιο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης (βίντεο)

Ζωντανή η Επετειακή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ναύπλιο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης (βίντεο)
Με Αρχιερατική θεία λειτουργία την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021) που διοργανώνουν η Η διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Δήμος Ναυπλιέων.
Παρακολουθήστε παρακάτω σε ζωντανή σύνδεση με το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο την Αρχιερατική θεία λειτουργία επί της ενάρξεως των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021), προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. 
Στη θεία λειτουργία συμμετέχει ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και γραμματέας της Συνοδικής επιτροπής πολιτιστικής ταυτότητος Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης -Αντωνίου, ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος καθώς και ο Ιεροδιάκονος Νικόλαος Μίχος. Κατά τις Ιερές Ακολουθίες έψαλαν ο πρωτοψάλτης του Αγίου Γεωργίου και υποδιευθυντής της  Βυζαντινής Σχολής  της Μητροπόλεως Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος και ο Λαμπαδάριος του ναού κ. Γκολέμης .
Να τονίσουμε πως οι εκδηλώσεις γίνονται κάτω από τα αυστηρά μέτρα της πολιτείας για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού (κεκλεισμένων των θυρών) 
Μετά την Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει το Ιερό Μνημόσυνο εις μνήμην του Ιωάννου Καποδίστρια καθώς και η Πανηγυρική Ανάγνωση της Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας από την Α’ Εθνική Συνέλευση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ