ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Καθαρισμός της όχθης του ρέματος Ραμαντάνι από την Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | | |
Καθαρισμός της όχθης του ρέματος Ραμαντάνι από την Π.Ε. Αργολίδας
"Η όχθη του ρέματος στο Ραμαντάνι είχε δεκαετίες να καθαριστεί και όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές, ακολουθούμε αυστηρή προτεραιότητα στα ρέματα που χρήζουν καθαρισμού με κριτήριο την επικινδυνότητα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και για την περιουσία τους." τόνισε σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος. 

"Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση των Φυλακών Ναυπλίου, η οποία υπέδειξε συγκεκριμένα σημεία εκτός του ρέματος αλλά αυξημένης επικινδυνότητας για την ασφάλεια των κρατουμένων όσον αφορά τυχόν εμφάνιση πυρκαγιάς από ενδεχόμενη δολιοφθορά, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ολοκλήρωσε τις εργασίες. 
Τα συγκεκριμένα σημεία στα οποία δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση επί δεκαετίες, καθαρίστηκαν με ελεγχόμενη καύση με ιδίους πόρους και ίδια μηχανήματα της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αργολίδας με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.
Οι εργασίες καθαρισμού στην όχθη του ρέματος εξασφαλίζουν απρόσκοπτη δίοδο στα νερά του χειμάρρου που σημειωτέον πολύ συχνά φουσκώνει και έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικίνδυνο για την πρόκληση πλημμύρας." συμπλήρωσε ο κ. Μαλτέζος 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ