ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΚΚΕ Αργολίδας: Κανένα ουσιαστικό μέτρο για τη ασφαλή λειτουργία των σχολείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | |
ΚΚΕ Αργολίδας: Κανένα ουσιαστικό μέτρο για τη ασφαλή λειτουργία των σχολείων
O ισχυρισμός της κυβέρνησης “ότι το ασφαλές άνοιγμα των δημοτικών και νηπιαγωγείων μπορεί να εξασφαλιστεί με το διαφορετικό πρόγραμμα εισόδου– εξόδου και τα ανοιχτά παράθυρα” είναι τουλάχιστον προκλητικός!

Και αποδεικνύεται σήμερα, καθώς σε δημοτικό σχολειό του δήμου Ναυπλίου, στο χωριό Άγιος Αδριανός, τα παιδιά έκαναν μάθημα στο προαύλιο χώρο του σχολειού για αποφυγή συγχρωτισμού, καθώς η αίθουσα που έπρεπε να κάνουν μάθημα είναι μόλις 15τ.μ! για 16 παιδιά μαζί με τη δασκάλα.

Παρόλο που κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμοι είχαν το χρόνο για να πάρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, όπως είναι η μείωση της αναλογίας των μαθητών ανά τάξη, οι προσλήψεις εκπαιδευτικών, τα δωρεάν τεστ για όλους, δεν έχουν κάνει τίποτα.

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης μεγαλώνουν όσο επιμένει και δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για τη ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Καλούμε τη κυβέρνηση έστω και τώρα, να πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία τόσο των μαθητών και των οικογενειών τους όσο και των εκπαιδευτικών, με περισσότερους εκπαιδευτικούς, περισσότερες αίθουσες και τεστ παντού, με περισσότερες καθαρίστριες με επάρκεια για όλα τα σχολεία.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ