ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ποια είναι η εικόνα από τις χιονοπτώσεις στην ορεινή Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
Ποια ειναι η εικόνα από τις χιονοπτώσεις στην ορεινή ΑργολίδαΣύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, ο οποίος έχει συνολική εικόνα του νομού από τις χιονοπτώσεις, μέχρι στιγμής σε κανένα σημείο του οδικού δικτύου της Αργολίδας δεν χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ανοικτή είναι η Παλαιά Εθνική οδό Άργους Τρίπολης, χωρίς να χρειάζονται μέχρι αυτή την στιγμή αντιολισθητικές αλυσίδες, με τον Αχλαδόκαμπο να έχει περίπου 5 με 10 πόντους χιόνι. 

Στην Λυρκεία έχει και εκεί χιονίσει χωρίς όμως να εχουν δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Στην Σκοτεινή ζητήθηκε από το βράδυ ποσότητα αλατιού την οποία έχει αποστείλει η Π.Ε. Αργολίδας, με τα μηχανήματα που διαθέτει να βρίσκονται σε επιφυλακή για να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Στην περιοχή της Σκοτεινής έχει σημειωθεί διακοπή ρεύματος στις δυο φάσεις του ηλεκτρικού δικτύου. Η Περιφερειακή Ενότητα έχει ενημερώσει την ΔΕΗ για την βλάβη και συνεργεία της βρίσκονται καθ οδόν για την αποκατάσταση της βλάβης.

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την χιονόπτωση σε Καρυά και Αραχναίο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας τονίζοντας πως οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επαφή με τους Δήμους για να παράσχουν βοήθεια σε άνοιγμα δρόμων εφόσον συνεχιστεί η κακοκαιρία και δημιουργηθούν προβληματα.


 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ