ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Τι έδειξαν τα μέχρι τώρα τεστ από την ΚΟΜΥ Αργολίδας στο Κιβέρι - Θα συνεχιστούν και την Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | | | |
Τι έδειξαν τα μέχρι τώρα τεστ κορωνοϊού στο Κιβέρι - Θα συνεχιστούν και την Δευτέρα
Η Τοπική Κοινότητα Κιβερίου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 8/1/2021 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν στο Κιβέρι τεστ κορωνοϊού από κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Άργους, στο πλαίσιο διερεύνησης θετικού κρούσματος στο χωριό.

Συνολικά έγιναν 43 τεστ. Λόγω πίεσης χρόνου η διερεύνηση περιορίστηκε στις επαφές του θετικού κρούσματος και τα αποτελέσματα που αφορούν στην διερεύνηση αυτή ήταν αρνητικά.

Την Δεύτερα 11/1/2021 από 09:00 έως 12:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν μαζικά τεστ σε όποιον το επιθυμεί, στον ίδιο χώρο (στην είσοδο της αίθουσας του Πνευματικού κέντρου, κάτωθεν του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου). 

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΟΜΥ Άργους για την άμεση ανταπόκριση και την συνεργασία καθώς και τον εφημέριο της ενορίας μας π. Πέτρο Αθανασόπουλο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την διάθεση της αίθουσας. 

Προτρέπουμε όλους να προσέλθουν την Δευτέρα για να κάνουν το τεστ ώστε να έχουμε μια πιο ασφαλή εικόνα για την διασπορά της νόσου στο χωριό μας. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, δεν στιγματίζουμε άτομα, ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και συνεχίζουμε να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ