ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για μη συμμετοχή στη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ

Κάλεσμα του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για συμμετοχή στη συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ
ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα:

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επιβεβαιώνει την απόφαση να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους οι «εκλεγμένοι» αιρετοί των εκλογών παρωδία της 7ης Νοεμβρίου στα αρμόδια όργανα του συνδικάτου, τα οποία θα τις καταθέσουν στη διοίκηση μόλις γίνει γνωστή η συγκρότηση του ΠΥΣΠΕ.

2. Καλεί τους συναδέλφους να μην αποδεχτούν σε καμία περίπτωση την πρόσκληση της διοίκησης, να καταθέσουν αίτηση για να γίνουν μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΠΥΣΠΕ Αργολίδας, στη θέση των αιρετών, ούτε να καταθέσουν αίτηση για διορισμό για τις δύο θέσεις των διορισμένων μελών, των Υπηρεσιακών Συμβουλίων. Σε περίπτωση που διοριστούν από τη Διοίκηση θα πρέπει να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους. Με τον τρόπο αυτόν ακυρώνουμε στην πράξη την αντιδημοκρατική μεθόδευση που οδηγεί στην κατάργηση του θεσμού των αιρετών από την Κυβέρνηση όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρου 123 του Ν. 4763/2020.

3. Είναι σαφές ότι ο κλάδος (ΔΟΕ) αναγνωρίζει σαν αιρετούς αυτούς που εξελέγησαν το 2018 μέχρι τη διεξαγωγή νέων εκλογών δια ζώσης. Στη δυσάρεστη περίπτωση που ενδέχεται «συνάδελφοι» να μην ακολουθήσουν τις αποφάσεις της ΔΟΕ και του Συλλόγου Αργολίδας είναι αυτονόητο ότι θέτουν τους εαυτούς τους εκτός κλάδου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών θα προχωρήσει στη διαγραφή τους από το Μητρώο του Συλλόγου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ