ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Έσπασε το ρεκόρ για την εποχή η θερμοκρασία και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. | | | |
Έσπασε ρεκόρ για την εποχή η θερμοκρασία και στην Αργολίδα
O καλός καιρός συνεχίστηκε και σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021, με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και στην Αργολίδα.

Στην Αργολίδα την μεγαλύτερη θερμοκρασία σημείωσε το Ναύπλιο σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του meteoclub.gr όπου έφτασε τους 23,9 στις 18:56 το απόγευμα!!!
Ο αυτόματος σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους κατέγραψε τους 22 βαθμούς Κελσίου 
Μέσα στην πόλη του Άργους η θερμοκρασία έφτασε τους 21.3 °C στις 14:48  ενώ στο Κρανίδι τους 21.1 °C στις  15:09

Σε ανάλυσή του για τον καιρό της Κυριακής, το meteo.gr αναφέρει:

«Συνεχίστηκαν οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την Κυριακή 10/01, στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με την υψηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται στο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr στην περιοχή Κολυμπάρι Χανίων με τιμή 28,3 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 10/01, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, καθώς επίσης και ο πίνακας με τις έξι υψηλότερες μέγιστες τιμές παρουσιάζονται στον παρακάτω Χάρτη.

Θα πρέπει να επισημανθεί η σημαντική διαφορά που παρουσίασαν οι μέγιστες θερμοκρασίες μεταξύ βορρά και νότου (λευκοί κύκλοι στο Χάρτη), όπως διακρίνεται στη χρωματική κλίμακα του Χάρτη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr στους Μεταξάδες Έβρου κατέγραψε μέγιστη θερμοκρασία 5,6 βαθμούς, την ίδια ώρα της υψηλότερης μέγιστης στο Κολυμπάρι».

Δείτε τον χάρτη του meteo:
Σχήμα. Χάρτης μεγίστων θερμοκρασιών της Κυριακής 10/01, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr. Στον πίνακα παρουσιάζονται οι έξι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες, ενώ επισημαίνεται κι η μέγιστη συγκέντρωση σκόνης του Σαββατοκύριακου 09/01 -10/01, όπως καταγράφτηκε από το σταθμό μέτρησης σωματιδίων του Εθνκού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, στη Μεθώνη Μεσσηνίας.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ